Zpět na výpis pozic

Číšník/servírka do restaurace SBEERKA (Ostrava-Poruba)

Plat: DPP/DPČ od 140,- Kč

Někdo sbeerá známky, někdo zase dárky, někdo pivní tácky, někdo peníze… a někdo gastronomické zážitky. Pro ty druhé máme otevřenu SBEERKU, restauraci chmelenou neotřelým interiérem a kořeněnou jedinečnou atmosférou. Na čepu máme pestrou sbeerku piv různých pivních stylů, vždy z malých pivovarů a pokaždé v hojném počtu. A protože k tomu pivnímu objevování máme rádi vyladěné jídlo, můžete si vybrat čerstvé, stylově rozmanité menu… vařené jednoduše tak, ať Vám chutná.

Pokud je tohle Vaše krevní skupina a chcete nám pomoct dovést SBEERKU k dokonalosti, ozvěte se nám, protože KDO SI SBEERÁ, NEZLOBÍ!

https://www.facebook.com/sbeerkaostrava/

Požadujeme

Baví Vás nabízet a servírovat jídlo? K tomu čepovat netradiční piva a být v prostředí, které rozhodně není nudné? My pro Vás takovou příležitost máme. Máme restauraci se skvělým vybavením, spoustou hostů, super kolektivem. Ve kterém ale někdo chybí!

Co u nás budete dělat?

- Budete se starat o své hosty
- Radit a doporučovat jim chutná jídla
- Nosit jim správně orosené pivo a jiné vychytané drinky (znalost piva vítána)
- Udržovat restauraci čistou a voňavou
- Bavit se a radovat při práci, nejen hosté mají rádi fajn atmosféru :)

Co my budeme dělat pro Vás?

- Zaplatíme Vám 140,- Kč/hodina (DPP/DPČ)
- Budete mít k ruce skvělé kolegy, příjemné pracovní prostředí je základ
- Připravíme pro Vás školení a rozvoj vašich dovedností (škola čepování piva, baristické kurzy, ochutnávky jídel)
- Dostanete košile, v kterým Vám bude fajn a obsluha půjde sama :)

Takže pokud jste...
...zkušení v obsluze (máte praxi alespoň 1 rok v obsluze)
...pracovití, zodpovědní a nadstandardně komunikativní

a k tomu ještě...

...máte rádi rušnější pátky a soboty
…prostě Vás baví cvrkot restauračního provozu

ozvěte se nám. Domluvíme si schůzku, představíme Vám Sbeerku a dojednáme si vše potřebné!


Přejít na seznam pozic

Máte zájem o tuto pozici? Kontaktujte nás:

Silvie Kupková

mobil 724 934 060


Nebo prostřednictvím formuláře

Proč s námi

Největší motivací, která zaštiťuje filozofii společnosti 3E PROJEKT, je pocit uspokojení z dobře odvedené práce. A dobrou práci neodvedeme bez dobrých lidí. V našich zaměstnancích umíme rozpoznat talent, potenciál a možnosti. A dáváme prostor je rozvíjet. Respektujeme osobnost a limity, oceníme úspěch i snahu, poctivou práci i dobré nápady. Díky rozsahu aktivit společnosti 3E PROJEKT hledáme do svého týmu řadu profesí a v každé z nich máte možnost vyniknout. Můžete zůstat na místě, které se vám líbí, stejně tak můžete růst.

Zastřešujeme tři hlavní oblasti podnikání – gastronomii, nemovitosti a technologie. Ale k profesionalitě zastáváme jednotný postoj. Spokojený zaměstnanec odvádí dobrou práci. A jedině tak můžou být spokojení všichni. Nechte se inspirovat příběhy některých našich zaměstnanců, možná najdete ten správný impuls i pro svůj vlastní nový začátek.

Michaela Poláčková

samostatná účetní

Do 3E PROJEKT jsem nastoupila v září 2022 na pozici samostatné účetní. V předchozím zaměstnání jsem cítila, že potřebuji změnu, kterou bych se mohla posunout vpřed. Jdu s dobou, papírové dokumenty vnímám jako přežitek, a tak jsem ráda, že jsem se mohla více přiblížit digitálnímu účetnictví. V rámci výběrového řízení jsem měla možnost absolvovat „den na zkoušku“, kde jsem poznala super lidi v týmu a svou budoucí náplň práce. Dalším kritériem byla má flexibilita při práci. Ano, home office, možnost přizpůsobit si pracovní dobu svému rodinnému životu, bylo pro mě rozhodující. Nyní s jistotou mohu zhodnotit, že tento krok byl správným směrem. Vzhledem k tomu, že jsem v účtárně oproti jiným kolegyním krátce, stále se mám co učit. Avšak pracuji již na spoustě věcí samostatně a věřím, že i já svými názory a zkušenostmi přispívám k vyšší efektivitě a správnému chodu firmy.

Roman Šubrt
Roman Šubrt

Project manager

Do 3E PROJEKT jsem nastoupil před více než 7 lety. Ano, bylo to období rozvoje gastra v naší firmě a mé zkušenosti a dovednosti jsem využíval, kde se dalo. Pracoval jsem ve firemních gastro provozovnách, dělal odborné poradenství obchodním partnerům, sjednával obchody a mnoho dalšího. Zlomem v mé kariéře byl projekt restaurace Sbeerka, kterému jsem šéfoval. Cílem bylo dostat se mezi Porubskou gastro špičku a to se nám podařilo. Rozjezd nové restaurace byl náročný, každý den jsem makal na nových úkolech, učil se a zúročoval všechny roky své praxe. Na Sbeerce jsem odvedl kus práce  a užil jsem si každý den. Po 2 letech v pozici provozního manažera Sbeerky jsem přijal nabídku na pozici Project manažera pro gastro útvar. Za pár měsíců po nástupu jsem rozjel food truck "Sbeerka na cestách", který přiváží gastro vychytávky ze Sbeerky i na akce mimo Ostravu, pracuji na nasazení nového pokladního systému pro naše firemní provozovny a chystám další nové projekty, které nás posunout dál. A to mě prostě baví. Každý den je jiný a příští měsíc nebo rok se třeba objeví nová výzva a já si o ni řeknu.

Žaneta Bulavová

marketingový manager

Do společnosti 3E PROJEKT jsem nastoupila v roce 2019, kdy jsem začínala brigádně při studiu vysoké školy jako servírka ve firemní gastro provozovně Sbeerka. V říjnu téhož roku jsem nastoupila na plný úvazek jako servírka do tehdy nově otevřené provozovny Palouk, kde jsem se opravdu našla. Ačkoliv to tak z počátku nevypadalo, Palouk jsem si doslova zamilovala! Postupně jsem se propracovala na pozici zástupce provozní managerky a po třech letech působení na této pozici mi byla nabídnuta příležitost zajišťovat marketing gastro útvaru.

Zápal pro gastro a ambice mě motivovaly natolik, že i bez předchozích zkušeností s marketingem jsem nabídku přijala a vrhla se do ní doslova po hlavě. Nyní zastávám pozici marketingového managera. Pracuji převážně v oblasti digitálního marketingu, což mě zkrátka baví a naplňuje. Spravuji sociální sítě a weby gastro provozoven, včetně Pivovárku Morava a částečně se věnuji i PR pro všechny restaurační provozy. 

Nadále si udržuji přímý kontakt s gastro provozem Palouk, kam docházím vypomáhat brigádně. Zůstávám tak v centru dění, mohu vysledovat aktuální novinky z gastronomického světa a jsem stále součástí atmosféry restaurace. Těším se, co mi pozice v marketingu přinese a co vše nového se ve firmě naučím.

Společnost 3E Projekt, a.s. od 1. 2. 2017 proběhla realizaci projektu s číslem CZ.03.1.52/0.0/0.0/16_043/0004532 a názvem Rozvoj zaměstnanců v 3E Projekt, a.s. V rámci projektu byly pořádány kurzy měkkých a manažerských dovedností, technického a jiného odborného vzdělávání, účetní ekonomické a právní kurzy a další. Cílem projektu bylo zvýšit úroveň znalostí a dovedností zaměstnanců a zajistit tak soulad jejich kvalifikací a kompetencí s požadavky na vykonávané pracovní činnosti. V projektu bylo podpořeno 64 školících se osob. Projekt byl financován Evropskou unií přes Operační program Zaměstnanost.